• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Blog - Povești de succes și articole

DIY: Chiuvetă și blat de bucătărie din lemn

27 mai 2019

DIY: Chiuvetă și blat de bucătărie din lemn

Eric Means a folosit un nuc negru pentru a tăia 1,2 m3 de scânduri pentru o chiuvetă și blat de bucătărie unicat din lemn

Mulți proprietari de fierăstraie Wood-Mizer realizează proiecte de interior deosebite din lemn. Eric Means este unul dintre adepții DIY (do-it-yourself, adică ”fă de unul singur”). Când un nuc negru cu diametrul de 90 cm a fost tăiat de compania electrică locală, Eric Means a conștientizat valoarea potențială a bușteanului și a fost determinat să îl salveze. "L-am debitat cu fierăstrăul meu LT40 hidraulic de la Wood-Mizer și l-am transformat în scânduri frumoase", ne povestește Eric. Dupa ce a obținut o cantitate de 1,2 m3 de scânduri debitate dintr-un singur buștean de nuc negru, lui Eric i-a venit idea realizării unei chiuvete și blat de bucătărie unic din lemn. "După uscarea scândurilor, am confecționat chiuveta și blatul de bucătărie din scânduri," își amintește Eric. Eric a efectuat toate operațiile, tăierea, lipirea, dibluirea și finisarea pentru a crea blatul de bucătărie cu 300 cm x 60 cm x 53 cm și chiuveta din lemn. Cu o soție care l-a menținut motivat, Eric a terminat blatul de bucătărie și chiuveta din lemn în doar câteva săptămâni și afirmă că acestea au ieșit mai bine decât se aștepta. "Toți cei care observă această lucrare o admiră. Am avut câțiva oameni care chiar au dorit să le produc blaturi de bucătărie în casele lor după ce l-au văzut pe al meu. Mulțumesc Wood-Mizer! Nu aș fi reușit fără fierăstrăul fabricat de voi.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit pe Pagina de știri a Wood-Mizer România

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri

SUBSCRIE

Newsletter

Dacă vă place acest articol, nu le ratați pe următoarele! Primiți știri lunare și articole de la Wood-Mizer în căsuța poștală.

Abonați-vă