• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Blog - Povești de succes și articole

Ce face pânzele DoubleHARD de la Wood-Mizer atât de speciale?

11 august 2017

Ce face pânzele DoubleHARD de la Wood-Mizer atât de speciale?

Aplicate peste tot în lume, pânzele DoubleHARD de la Wood-Mizer sunt produsul reprezentativ și unealta de bază pentru fierăstraie-panglică în care operatorii de fierăstraie-panglică au avut încredere mulți ani la rând. Pânzele DoubleHARD și-au câștigat numele deoarece Wood-Mizer folosește un aliaj de oțel de înaltă calitate și procesul de inducție întărește vârful dinților, rezultând o pânză durabilă și de încredere care oferă de două ori duritatea și de două ori durata de menținere în condiție ascuțită prin comparație cu pânzele standard din carbon.

Există un motiv pentru care pânzele DoubleHARD sunt atât de speciale și printre cele mai populare pânze de fierăstraie-panglică din industrie. Pânzele DoubleHARD sunt dure, durabile și nu se vor așchia sau uza prematur. Fiecare dinte este ceaprăzuit cu precizie la echipamente controlate prin calculator și o polizare completă a profilului vârf la vârf folosind o tehnologie de polizare CBN super-abrazivă pentru a asigura o performanță a pânzei de cea mai înaltă calitate pentru orice tip de aplicație de debitare. Toate pânzele Wood-Mizer sunt supuse unui control de calitate pentru performanță, trecând prin mai mult de 100 de teste și inspecții, de la selecția materiilor prime până la polizarea finală.

Cu peste 75.000 de fierăstraie-panglică operaționale în 130 de țări, Wood-Mizer este dedicată producției de profile de pânză care pot tăia orice specie de lemn din orice parte a lumii. Wood-Mizer oferă pânzele DoubleHARD într-o gamă largă de lățimi, grosimi și profile adecvate pentru nevoi de tăiere obișnuite și mai specializate. Selecția disponibilă de pânze DoubleHARD oferă o calitate neegalată a tăieturii, fie că vă trebuie pentru tăierea de lemn înghețat, lemn de esență moale, lemn de esență tare, lemn cu noduri sau în situații în care tăietura subțire este crucială.

Profil de dinte 4/32
Cel mai mic unghi de încovoiere de la Wood-Mizer, de 4 grade, este bun pentru debitarea lemnului înghețat, a lemnului dens de esență tare și a lemnului noduros de esență moale.

Profil de dinte 7/34 și 7/39
O pânză solidă, de utilizare multiplă, cu o capacitate bună a arcului dintelui, este adecvată pentru debitarea lemnului de esență tare cu o putere mai mare a motorului principal de pe fierăstrăul-panglică.

Profil de dinte 9/29
Pânza ideală pentru o putere mai mică a motorului și pentru debitarea lemnului înghețat, a lemnului de esență tare și a buștenilor de diametru mic.

Profil de dinte 10/30
O pânză foarte populară, de utilizare multiplă, pentru debitarea lemnului mixt de esență tare, precum stejar roșu, cireș, nuc, arțar moale și plop.

Profil de dinte 13/29
Cel mai mare unghi de încovoiere de la Wood-Mizer, de 13 grade, este bun pentru debitarea lemnului de esență moale, precum pin, brad și molid.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit pe Pagina de știri a Wood-Mizer România

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri

SUBSCRIE

Newsletter

Dacă vă place acest articol, nu le ratați pe următoarele! Primiți știri lunare și articole de la Wood-Mizer în căsuța poștală.

Abonați-vă