• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Wood-Mizer TOOLS: pânze circulare multilamă

6 februarie 2019

Wood-Mizer TOOLS: pânze circulare multilamă

În urmă cu mai mulți ani, compania Wood-Mizer a început să producă o gamă de mașini de debitat lemn sub denumirea de brand Wood-Mizer TOOLS. Împreună cu o serie largă de diverse unelte, această gamă include mașinile de debitat multilamă cu pânze circulare.

Pânzele circulare multilamă de la Wood-Mizer sunt utilizate pentru debitarea lemnului uscat sau umed de esențe tari sau moi, precum și pentru esențele tropicale și panouri. Aceste lame sunt acoperite cu un strat anti-adeziv care reduce semnificativ coeficientul de frecare și împiedică lipirea rumegușului de suprafața pânzei, ceea ce o protejează de supraîncălzirea excesivă. Pânzele multilamă acoperite cu strat negru sunt caracterizate de calitatea înaltă și durata lungă de viață.

Feedback-ul din partea clienților este unul foarte pozitiv. De exemplu, Dl. Bartosz Bek din Polonia ne relatează: "Am descoperit că datorită acestor pânze consumul de energie din atelierul nostru s-a diminuat, dar în același timp am menținut calitatea ridicată a materialului produs. Corpul pânzei este durabil și stabil, iar dantura din carbură a pânzei iasă în evidență prin înalta calitate și duritate, cea ce permite creșterea numărului de ascuțiri și prin urmare economisirea banilor alocați achiziționării de pânze noi. De-asemenea, tăietura este mult mai precisă și produce mai puțin zgomot. Pânzele circulare Wood-Mizer își păstrează calitatea foarte ridicată chiar și după multiple ascuțiri. Utilizăm zilnic aceste pânze și putem spune că este un articol care bate categoric produsele similare ale concurenței."

Apelați Wood-Mizer pentru a afla prețurile pânzelor multilamă și comparați cu prețurile concurenței. Încercați pânzele Wood-Mizer TOOLS!Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri