• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Wood-Mizer prezintă modelul inovativ HR250 de fierăstrău orizontal de retăiere cu două pânze

5 martie 2020

Wood-Mizer prezintă modelul inovativ HR250 de fierăstrău orizontal de retăiere cu două pânze

Wood-Mizer prezintă un nou model de fierăstrău orizontal de retăiere cu două pânze într-un singur cadru. Fierăstrăul HR250 poate efectua una sau două tăieturi dintr-o singură trecere, pentru retăierea prismelor și scândurilor.

Noua configurație a capului de tăiere face utilajul compact și ușor de integrat în liniile existente de prelucrarea lemnului în spațiile de atelier limitate. Echipamentul este livrat pe un singur palet și poate fi instalat în doar câteva ore.

Avantajele multiple ale noului design derivă din ansamblele inovative de volante fără curea, sistemele de tensionare a pânzelor și fixare a materialului în timpul tăierii.Volantele superioare și inferioare sunt acționate de două motoare electrice individuale de 15kW. Fierăstrăul HR250 este înzestrat cu volante de 710 mm din oțel echilibrat dinamic fără curele, care permit utilizarea pânzelor panglică late de 32 mm și 35 mm, sau opțional volante mai late pentru pânze de 38 mm și 50 mm. În plus, o bandă transportoare din cauciuc transferă prismele și scândurile prin pânzele de tăiere, cu o viteză de avans variabilă între 5 și 25 m/min. Fierăstrăul HR250 asigură flexibilitate fără precedent prin capacitatea de a răspunde rapid la nevoile pieței, debitând atât lemn de esență moale, cât și tare, în vederea creșterii productivității.

Sistemul automat de întindere menține tensiunea corectă a pânzei în timpul procesului de debitare, pentru o durată de viață mai lungă a pânzei, oprind imediat mașina în cazul ruperii pânzei și asigurând astfel evitarea unei deteriorări interne a utilajului și materialului lemnos.

Precizia de tăiere este asigurată de dispozitivul digital de comandă Setworks care poziționează rapid fiecare pânză separat în timpul configurării grosimii de tăiere. În plus, precizia de tăiere este asigurată de o rolă automată de fixare, care păstrează materialul stabil pe banda transportoare.
"Încă de la începutul activității companiei, Wood-Mizer a produs o gamă largă de fierăstraie de retăiere, asigurând diferite nivele de productivitate ", afirmă Adam Kubiak, Manager de Vânzări Produse Industriale în cadrul Wood-Mizer, Polonia. "Pe baza design-ului modular, fiecare model de fierăstrău orizontal de retăiere tradițional Wood-Mizer, precum HR500, HR700 și HR1000 deține două capete de tăiere instalate unul câte unul".

"HR250 reprezintă însă un design complet nou pentru Wood-Mizer", continuă Adam Kubiak. "Inginerii noștri au creat un utilaj foarte compact, versatil, cu o mulțime de inovații care aduc beneficii producătorilor de cherestea și paleți, făcându-i astfel mai competitivi pe piață ".
   
Fierăstrăul cu două pânze HR250 este construit să reziste, datorită structurii robuste și componentelor premium folosite. Modelul este certificat CE și beneficiază de 12 luni garanție și asistență din partea centrului de service Wood-Mizer.

Pentru mai multe informații despre fierăstrăul orizontal de retăiere cu două pânze HR250 de la Wood-Mizer, vizitați această pagină și contactați reprezentantul dvs. local Wood-Mizer.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri