• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Wood-Mizer lansează pe piață o nouă mașină de rindeluit / profilat pe două laturi MP200

8 ianuarie 2020

Wood-Mizer lansează pe piață o nouă mașină de rindeluit / profilat pe două laturi MP200

Wood-Mizer prezintă mașina de rindeluit / profilat MP200, o mașină nouă pentru rindeluirea și profilarea de cherestea pe două laturi dintr-o singură trecere. Această mașină convenabilă și ușor de utilizat este destinată lucrătorilor din industria lemnului care doresc să fabrice produse profilate, pardoseală și alte articole din lemn în mod rapid și eficient.

Design-ul mașinii MP200 include un cuțit superior orizontal și un cuțit lateral vertical. Ambele pot fi echipate cu lame de rindeluit sau de profilat.

Începeți prin rindeluirea sau profilarea uneia sau a două laturi adiacente dintr-o singură trecere. Rolele de avans deplasează scândura sub cuțitul orizontal, iar apoi prin cuțitul lateral vertical.

Dacă doar doriți să rindeluiți, trebuie să reglați înălțimea mesei, iar apoi să rindeluiți două laturi una câte una. Dacă doar doriți să profilați scândura, atunci trebuie să schimbați cuțitele, reglați înălțimea mesei și să profilați cele două laturi.

Caracteristici de top ale mașinii de rindeluit / profilat MP200 de la Wood-Mizer:
• Proces din doi pași pentru a produce articole din lemn rindeluite sau profilate.
• Pentru producătorii de pardoseli, articole profilate și altele similare.
• Un cuțit superior orizontal și un cuțit lateral vertical.

Mașina MP200 este livrată pe un palet și necesită asamblare minimă. Wood-Mizer furnizează cuțite de rindeluit, cuțite de profilat și de-asemenea sisteme de extracție rumeguș pentru mașina MP200.

Modelul MP200 a fost fabricat în Suedia începând cu anii 1980. În prezent, mașina MP200 este în continuare fabricată sub denumirea de marcă Wood-Mizer — un producător global de echipamente de prelucrare a lemnului, care pot converti fără egal buștenii în cherestea și produse finite din lemn.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri