• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Wood-Mizer lansează mașina de rindeluit/profilat pe patru laturi MP260

27 septembrie 2018

Wood-Mizer lansează mașina de rindeluit/profilat pe patru laturi MP260

Noua mașină de rindeluit/profilat MP260 oferă flexibilitate deplină pentru fabricarea de produse finite de către companiile din industria lemnului.

Wood-Mizer a lansat mașina de rindeluit/profilat pe patru laturi MP260 — o mașină versatilă, compactă, proiectată special pentru profesioniștii din industria lemnului, tâmplari sau dulgheri ce lucrează în construcții. Convenabilă ca preț și ușor de utilizat, mașina MP260 rindeluiește și profilează scândurile pe toate cele patru laturi dintr-o singură trecere, într-o varietate largă de produse finisate profesional, incluzând plăci de pardoseală, plinte decorative, panouri, cadre de uși și ferestre și componente pentru mobilă, etc.

Caracteristici superioare pentru mașina MP260
• rindeluire și profilare pe 4 laturi dintr-o singură trecere.
• capacitate de tăiere mare pe patru laturi - 260 mm lățime x 100 mm înălțime.
• capacități chiar mai mari pentru rindeluirea/profilarea pe 1 singură latură și 2-laturi.

“Mașina de rindeluit/profilat MP260 completează perfect fierăstrăul Wood-Mizer,” declară Robert Baginski, președintele Wood-Mizer Industries. “Cu această mașină de rindeluit/profilat versatilă și durabilă, utilizată în combinație cu un fierăstrău Wood-Mizer, clienții noștri își pot pune cu adevărat în valoare creativitatea și fabrica direct orice produse din lemn de clienții proprii – de la buștean până la capăt, în produsele din lemn complet finisate.”

Mașina MP260 este livrată pe un palet și necesită asamblare minimală. Wood-Mizer furnizează cuțite de rindeluit și profiluri de profilat, precum și un sistem complet de extragere a rumegușului pentru mașina MP260.

Lansarea mașinii de rindeluit/profilat MP260 întărește poziția Wood-Mizer de producător mondial de fierăstraie cu bandă îngustă, oferind acum o gamă completă de echipamente care pot converti bușteanul în scânduri și la final în produse finite din lemn – cu suportul cunoștințelor, pieselor de schimb și serviciilor complementare de întreținere Wood-Mizer.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri