• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Wood-Mizer lansează circularul industrial de tivit multilamă EG800

7 august 2019

Wood-Mizer lansează circularul industrial de tivit multilamă EG800

Wood-Mizer a lansat un nou circular industrial de tivit TITAN EG800, un utilaj cu adevărat versatil proiectat să ofere o soluție reală pentru fierăstraiele de dimensiuni mici și medii care necesită o procesare mai eficientă a lemnului.

Caracteristicile circularului multilamă Wood-Mizer TITAN EG800:

• Întreținere rapidă și ușoară datorită subansamblelor cu prindere prin bulon.
• Viteză variabilă de avans, de până la 60 m/min.
• Role modulare industriale.

Funcția primară a acestui utilaj robust este de a tivi scândurile debitate de un fierăstrău orizontal de retăiere sau fierăstrău vertical. Utilajul tivește scânduri de până la 40 mm grosime la viteze ridicate, făcându-l compania ideală pentru fierăstraiele de retăiere din gama TITAN de la Wood-Mizer. Acesta poate de-asemenea să ruleze la viteze mai mici de avans pentru a tivi scânduri cu grosime de până la 100 mm grosime.

Circularul este echipat cu patru pânze circulare în mod standard, dar arborele lat poate fi echipat cu mai multe pânze, în funcție de nevoile clientului. Sistemul de avans automat al circularului vine echipat din fabrică cu un control electronic de viteză de avans variabilă, cuprinsă în intervalul 0 – 60 m/min. Acest sistem este antrenat de un motor de 30kW, sau opțional de motoare de 37kW, 45kW, sau 55kW.

Circularul EG800 poate fi echipat opțional cu lasere pentru a ajuta la alinierea scândurilor.

Indiferent de modul de utilizare, acest utilaj este incredibil de robust și ușor de întreținut. O soluție convenabilă, bună pentru orice fierăstrău!Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri