• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Noile fierăstraie, circulare și mașini de profilat Wood-Mizer la expoziția LIGNA 2019

3 aprilie 2019

Noile fierăstraie, circulare și mașini de profilat Wood-Mizer la expoziția LIGNA 2019

În cadrul LIGNA 2019, Wood-Mizer va prezenta o gamă nouă de mașini de rindeluit / profilat și fierăstraie noi, atât pentru sectorul industrial cu producție ridicată, cât și pentru cei aflați la început.

Standul Wood-Mizer la LIGNA cu aproape 700 mp de spațiu deschis va prezenta următoarele echipamente de prelucrarea lemnului:


• Pentru debitarea de volum ridicat – mașini individuale din linia TITAN, precum fierăstrăul cu bandă lată WB2000, un circular de optimizare cu capacitate de scanare și fierăstrăul multi-lamă de înaltă capacitate EG800 TITAN Multirip.


• O nouă gamă de mașini de rindeluit/profilat pe 4 laturi fabricate în Suedia de Wood-Mizer. Aceste mașini permit atelierelor mici și mijlocii să producă articole din lemn finisate, cu investiții minime în echipamente.


• Fierăstraiele profesionale LT15WIDE și LT70WIDE cu pânze panglică mai late de 50 mm. Aceste fierăstraie oferă posibilitatea debitării buștenilor de diametre mai mari și producerea de cherestea lată.• O parte din stand va fi dedicată Wood-Mizer TOOLS — diferite pânze panglică late și înguste, pânze circulare, cuțite și scule de prelucrarea lemnului. Mașinile de ascuțit vor fi de-asemenea expuse.

Bine ați venit la standul Wood-Mizer de la LIGNA MESSE din Hanovra, 27-31 mai 2019. Standul portocaliu # FG K44 este situate în spațiul deschis dintre Hala 25 și Hala 27.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri