• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Mașina de îndreptat și rindeluit la grosime MP160 de la Wood-Mizer — o mașină nouă 2-în-1 pentru producătorii de mobilier și alte ateliere de tâmplărie

6 noiembrie 2019

Mașina de îndreptat și rindeluit la grosime MP160 de la Wood-Mizer — o mașină nouă 2-în-1 pentru producătorii de mobilier și alte ateliere de tâmplărie

Wood-Mizer a lansat mașina de îndreptat și rindeluit MP160, un echipament nou doi-în-unu pentru producerea scândurilor drepte și rectangulare, perfect dimensionate. Eficientă și compactă, mașina MP160 transformă cheresteaua proaspăt tăiată în scânduri perfect finisate.

Mașina MP160 deține un cuțit orizontal care lucrează pentru două mese din fontă – masa superioară pentru îndreptare și masa inferioară pentru rindeluire la grosime. Prin urmare nu necesită modificări pentru a trece între modurile de îndreptare și rindeluire la grosime. Pur și simplu comutați între cele două funcții ușor, fără oprirea cuțitului și extractorului de rumeguș. Porniți prin utilizarea mesei de sus pentru îndreptare – făcând două laturi adiacente perfect plane și la un unghi precis corespunzător pentru fiecare. Apoi utilizați masa de jos pentru finisarea ultimelor două laturi paralele cu primele două, rindeluind în grosime scândura la dimensiunile sale finale.

O apărătoare protejează mâinile operatorului în timpul lucrului. Suportul scândurii se înclină la 45 grade pentru prelucrarea scândurilor în unghi. Mesele de sus și jos pot fi reglate după nevoie, iar mesele de intrare și ieșire a materialului rămân întotdeauna paralele una cu cealaltă. Masa de ieșire poate fi reglată fin. Două role de prindere trag scândura sub cuțit. Sistemul de avans automat beneficiază de un angrenaj industrial.

Caracteristicile de top ale mașinii de îndreptat/rindeluit la grosime MP160

• proces din 4 pași pentru a produce material rectangular și drept.
• Pentru producătorii de mobilier, ferestre, uși și multe altele.
• Utilizați mașina de îndreptat și rindeluit la grosime fără nicio setare suplimentară între moduri.

“Mașina de îndreptat/rindeluit la grosime MP160 este tot ceea ce are nevoie un atelier,” afirmă Robert Baginski, președintele Wood-Mizer Industries. “Cu ajutorul acestei mașini eficiente de îndreptat/rindeluit la grosime, utilizată împreună cu un fierăstrău Wood-Mizer, clienții noștri pot produce singuri ușor material lemnos finisat pentru mobilă”.

Reputația Wood-Mizer de producător și furnizor global de fierăstraie cu bandă îngustă se extinde în prezent, prin oferirea unei game complete de echipamente care pot converti într-un mod fără precedent buștenii în cherestea, iar la final în produse din lemn finisate.
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri