• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

14 septembrie 2018

LT15START: cel mai mic și ieftin fierăstrău marca Wood-Mizer a primit o nouă denumire

Wood-Mizer întrerupe producția de fierăstraie LT10, iar în schimb adaugă fierăstrăul LT15 START la modelele LT15.

LT15START este un fierăstrău accesibil cu o structură robustă și caracteristici simple, ideale pentru prelucrarea directă a lemnului. LT15 START poate debita bușteni cu un diametru de până la 70 cm și cu o lungime de 5,4 m cu patul standard. Pentru a debita bușteni mai lungi, se pot adăuga extensii în vederea extinderii patului fierăstrăului la orice lungime necesară de debitare.

Fierăstrăul dispune de alimentare prin împingere și de o manivelă pentru repoziționarea pânzei în vederea următoarei debitări.

Pânzele cu tăietură subțire solicită un consum minim de energie, astfel încât un motor electric de 5,5 kW oferă o putere suficientă pentru debitarea tuturor tipurilor de lemn. Modelul LT15START poate fi echipat și cu motor pe benzină de 14 CP.

Datorită asemănărilor dintre cele două produse, modelul LT15START îl va înlocui pe cel LT10 ca fiind cel mai mic și ieftin fierăstrău marca Wood-Mizer, reprezentând o soluție excelentă pentru a începe operațiunile de debitare a lemnului cu investiții minime, calitate dovedită și suport service garantat. Fierăstrăul LT10 nu va mai fi distribuit în Europa.

Modelul LT15START este disponibil acum pentru comandă. Pentru o ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri