• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Iată cum fierăstrăul Wood-Mizer funcționează în aer liber pe timp de iarnă — Seria Swedish Homestead

5 decembrie 2018

Iată cum fierăstrăul Wood-Mizer funcționează în aer liber pe timp de iarnă — Seria Swedish Homestead

În acest clip video, fermierul suedez Simeon Fuchs ne împărtășește modul în care fierăstrăul său hidraulic LT40 a contribuit la păstrarea profitabilității activității de la fermă în fiecare sezon. După 15 ani și 5000 de ore de funcționare, Simeon și tatăl său continuă să opereze fierăstrăul Wood-Mizer chiar și afară, la temperaturi sub zero grade.

După remorcarea fierăstrăului portabil de vehiculul său, Simeon transportă fierăstrăul LT40 în câmp deschis. Apoi fixează fierăstrăul pe o suprafața neuniformă, înzăpezită. Tată lui Simeon tivește scândurile debitate anterior. Utilizând pânza durabilă Wood-Mizer, taie trei scânduri dintr-o dată, ceea ce durează doar câteva minute. Caracteristicile fierăstrăului LT40, precum sistemul de întoarcere al bușteanului și prinderea hidraulică fac operarea fierăstrăului mult mai rapidă și mai eficientă.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri