• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Fierăstăul de retăiere Wood-Mizer TITAN HR2000

29 mai 2019

Fierăstăul de retăiere Wood-Mizer TITAN HR2000

Mai multe fierăstraie TITAN sunt proiectate să utilizeze pânze cu bandă îngustă și bandă lată. Acest fapt oferă utilizatorilor flexibilitatea de a rula fie profiluri cu bandă lată pentru productivitate crescută, fie profiluri cu bandă îngustă pentru un proces mai simplu de întreținere a pânzelor.

Fierăstrăul de retăiere Wood-Mizer TITAN HR2000 posedă un design robust la un preț foarte convenabil. Convenabilitatea utilajului, posibilitățile multiple de personalizare și productivitatea ridicată oferă utilizatorilor posibilitatea de a lărgi marjele și spori eficiența. Rolele de fixare acționate pneumatic sunt potrivite cu patul de ieșire masiv, rezistent la condiții grele de utilizare. Fierăstrăul de retăiere HR2000 este disponibil într-o configurație cu un singur cap de tăiere sau două capete de tăiere pentru un plus de productivitate.


Configurația cu un singur cap de tăiere
Pe configurația cu un singur cap de tăiere aveți posibilitatea de a rula pânze cu lățimi ce variază între 32 și 80 mm și care pot fi personalizate suplimentar prin opțiunile de dantură spring set, swage set și stellite-tipped (65 - 80 mm lățime). Dacă doriți să rulați pânze mai înguste (38 sau 50 mm), acest lucru este de-asemenea posibil. Când este echipat cu o pânză de 3-inch (76,2 mm) stellite-tipped, acest utilaj suportă viteze de avans de 40 m/min fără producerea unei tăieturi ondulate.


Configurația cu două capete de tăiere

Utilajul cu două capete de tăiere are o lățime de lucru de 350 mm și înălțime de 290 mm și oferă o retăiere precisă, de înaltă viteză. Unitatea cu cadru solid poate fi ușor mutată și integrată într-o linie deja existentă.


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri