• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

31 august 2018

Expoziția BIFE SIM, București, 12-16 Septembrie, 2018

În cadrul expoziției BIFE SIM 2018, Wood-Mizer va prezenta noul fierăstrău LT70 WIDE cu capul de tăiere mai lat, care debitează bușteni mai mari, produce scânduri mai late și utilizează pânze de lățime 50 mm. Urmăriți acest videoclip pentru a vă face o primă impresie despre noul fierăstrău Wood-Mizer.

Mai mult, în timpul expoziției este posibil să comandați fierăstrăul LT70 și să beneficiați gratuit de capul WIDE opțional!

Wood-Mizer va prezenta de-asemenea o nouă mașină de profilat / rindeluit MP260 care poate efectua rindeluirea și profilarea pe 4 laturi dintr-o singură trecere.

În acest an Wood-Mizer sărbătorește 10 ani de prezență în România. Persoanele care achiziționează orice echipament Wood-Mizer nou până la evenimentul festiv care va avea loc în Sibiu în 20 octombrie vor avea o șansă să câștige unul din cele trei premii: mașina industrială de ascuțit pânze BMS500, mașina semi-automată de ceaprăzuit pânze BMT250 sau 60 de pânze Wood-Mizer.

Plătiți cu numerar sau în avans până pe 30 Noiembrie și primiți 10% reducere la toate pânzele achiziționate. Dacă cumpărați peste 60 de panze, primiți 20% reducere.

Vizitați standul Wood-Mizer la expoziția BIFE SIM 2018, Romexpo, Bucuresti, 12-16 Septembrie.

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii nr. 6, Șura Mică, judeţul Sibiu
+40 755 202 030
office@woodmizer.ro

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri