• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Expoziția BIFE-SIM, 12-15 septembrie, București

30 august 2019

Expoziția BIFE-SIM, 12-15 septembrie, București

La expoziția BIFE-SIM din București, Wood-Mizer va expune ambele modele populare de fierăstraie, precum și un nou fierăstrău pentru transformarea buștenilor în cherestea, iar apoi în produse finite.

Fierăstrăul faimos LT40 – unul din cele mai bine vândute modele ale companiei Wood-Mizer – este operat în mii de ateliere de prelucrarea lemnului de pretutindeni din lume. La expoziția BIFE-SIME, fierăstrăul LT40 va fi prezentat în tandem cu popularul circular multi-lamă EG300. Acest circular este echipat cu 2 pânze circulare, dar numărul de pânze poate fi crescut până la cinci în modul multi-lamă. Circularul EG300 maximizează rata de recuperare de material obținut din fiecare scândură și mărește productivitatea generală a fierăstrăului cu 20-30%. Utilizând sistemul electronic de control Setworks, operatorul poate preseta cu precizie lățimea necesară a scândurii. Laserele opționale pot fi instalate pentru a asista operatorul în determinarea lățimii precise și o recuperare maximă de material lemnos.

Wood-Mizer va prezenta de-asemenea alte câteva mașini noi.

Mașina de rindeluit și profilat compactă MP260 care realizează prelucrarea pe patru laturi. Modelul MP260 rindeluiește și profilează scânduri de până la 260 mm x 100 mm pe toate cele patru laturi dintr-o singură trecere, asigurând produse finite destinate pardoselilor, construcțiilor, articolelor de mobilă, panourilor, cadrelor de uși și ferestre, precum și altor întrebuințări.

• Fierăstrăul circular robust MS300. Acest circular bine echilibrat și de precizie deține o masă din fontă și un car culisant lat pentru precizie înaltă și repetabilitate.

Un nou utilaj ce va fi lansat pe piața din România în acest an este fierăstrăul dublu de retăiere orizontal HR250 Super care poate efectua una sau două tăieturi dintr-o singură trecere pentru retăierea prismelor și scândurilor. Angrenat de două motoare pentru volante de 15 kW și două motoare pentru cutia de viteze de 0.75 kW, modelul HR250 Super este construit să reziste datorită structurii robuste, componentelor premium folosite și volantelor din oțel cu diametru de 710 mm echilibrate dinamic. Sistemul digital de control Setworks asigură o poziționare pe înălțime precisă a volantei, iar transportorul robust cu bandă acționat electric deține o rolă automată de fixare a materialului pentru a-l menține în siguranță pe parcursul prelucrării pe mașină. Viteza pânzei este variabilă și controlată de un motor electric. Întinderea pânzei este realizată automat și menținută de un sistem hidraulic air-over-oil pentru o durată lungă de viață a pânzei.

Pânzele înguste și late de la Wood-Mizer, precum și multe alte unelte de prelucrare a lemnului vor fi prezentate la expoziția BIFE-SIM. Specialiștii Wood-Mizer vor demonstra funcționarea diferitelor mașini de ascuțit și ceaprăzuit, destinate întreținerii pânzelor.

Vă rugăm contactați-ne pentru mai multe detalii.
Wood-Mizer RO S.R.L.
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri