• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Wood-Mizer prezintă fierăstrăul LT15CLASSIC WIDE pentru bușteni mari

4 octombrie 2019

Wood-Mizer prezintă fierăstrăul LT15CLASSIC WIDE pentru bușteni mari

Wood-Mizer lansează un nou model de fierăstrău capabil să debiteze bușteni de până la 90 cm în diametru.

Odată cu lansarea noului model de fierăstrău Wood-Mizer LT15CLASSIC WIDE, clienții beneficiază acum de capacitatea de a debita bușteni de până la 90 cm în diametru și de a produce scânduri late de până la 83 cm, grație unui utilaj simplu, robust și convenabil. Lungimea de tăiere a modelului LT15CLASSIC WIDE este ajustată la dimensiunea dorită prin adăugarea de secțiuni modulare de pat.

"De la lansarea sa în anul 1997, fierăstrăul LT15 este unul dintre cele mai vândute modele Wood-Mizer pretutindeni în lume”, afirmă Krzysztof Kropidlowski, Director Comercial al Wood-Mizer Industries, Polonia. “Am constatat că un număr semnificativ de utilizatori ai modelului LT15 se confruntă cu sarcina debitării de bușteni mari. Cu ajutorul noului fierăstrău LT15CLASSIC WIDE, aceștia pot debita bușteni mari mult mai ușor și în mod regulat".


Buștenii mari apar des ca deșeuri ale serviciilor locale de întreținere peisagistică. Pe multe dintre piețe asemenea bușteni costă mai puțin, deoarece nu fiecare model de fierăstrău îi poate procesa. În plus, de multe ori lemnul fabricat din acești bușteni mari prezintă un desen unic, ceea ce îi face atractivi pentru atelierele de tâmplărie și producătorii de blaturi pentru mese. Toate aceste motive generează diferite moduri în care puteți beneficia din debitarea buștenilor mari cu ajutorul fierăstrăului LT15CLASSIC WIDE.

"Fierăstrăul LT15CLASSIC WIDE a avut foarte mare succes în SUA, Africa și Asia, așa că am considerat că va aduce un plus de valoare gamei de produse Europene. Toate caracteristicile și opțiunile modelului LT15 sunt disponibile în continuare pentru fierăstrăul LT15CLASSIC WIDE," declară dl. Kropidlowski.

Prima prezentare a fierăstrăului LT15CLASSIC WIDE în Europa a avut loc la expoziția LIGNA 2019 în Germania, acolo unde noul fierăstrău a trezit un interes imens. Contactați reprezentantul local pentru mai multe informații.

SPECIFICAȚII STANDARD DE PERFORMANȚĂ LT15CLASSIC WIDE
Capacitate maximă de debitare bușteni:

90cm diametru
x 5,2m (2 segmente de 2,7m fiecare)
x 5,4m (3 segmente de 1,95m fiecare)
Lățime maximă de tăiere 90cm
Lățime maximă prismă 83cm
Opțiuni motor:
11 kW Electric
25CP Benzină
19CP BenzinăPrint

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri