• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

În curând! Wood-Mizer urmează să lanseze un nou fierăstrău din gama LX

14 august 2019

În curând! Wood-Mizer urmează să lanseze un nou fierăstrău din gama LX

La sfârșitul verii anului 2019, Wood-Mizer va prezenta un nou fierăstrău cu bandă îngustă, care urmează să fie modelul cu cel mai redus preț din întreaga istorie a companiei.

Acest fierăstrău este ideal pentru cei care necesită tăierea unei cantități mici de bușteni și obținerea de lemn de calitate excelentă.

Noul fierăstrău este bazat pe tehnologia renumită cu tăietură subțire și pe design-ul cu șină dublă LX cu eficiență dovedită, asigurând astfel stabilitatea și precizia procesului de debitare. Pânza cu bandă îngustă de la Wood-Mizer generează mai puțin rumeguș, iar astfel este obținut mai mult lemn din fiecare buștean. În plus, comparativ cu fierăstraiele tradiționale, noul model produce mai puțin zgomot și consumă o cantitate mai mică de energie, chiar și în cazul debitării esențelor dure de lemn.

Nou fierăstrău este atât de ușor de operat: simpla urmărire a clipului video și instrucțiunilor scrise va permite începerea lucrului foarte rapid.

Indiferent că sunteți fermier sau deținătorul unei proprietăți, tâmplar sau producător de mobilă, sau pur și simplu iubiți lucrul cu lemnul, fierăstrăul Wood-Mizer deschide noi posibilități! Cu ajutorul acestuia, puteți ușor transforma buștenii în cherestea de înaltă calitate; prețul său atractiv îl face o investiție rezonabilă, ce se amortizează foarte rapid.

Noul fierăstrău LX de la Wood-Mizer sosește în curând!

Abonați-vă la e-newsletter-ul nostru și nu ratați noutățile importante de la Wood-Mizer.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri