CONTACTAȚI WOOD-MIZER CHIAR ACUM

SOLICITAȚI O OFERTĂ COMERCIALĂ, CATALOAGE SAU ADRESA CELEI MAI APROPIATE SUCURSALE WOOD-MIZER!
10 ani în România. Obțineți discount 10% — sărbătoriți cu noi!

23 februarie 2018

10 ani în România. Obțineți discount 10% — sărbătoriți cu noi!

În 2018, filiala Wood-Mizer RO din Sibiu sărbătorește 10 ani de existență. Pentru a sărbători împreună cu clienții săi această aniversare, vă oferă

10% discount pentru orice fierăstrău din gama LT10, LT15, LX100, LT20, LT40, LX450 și LT70.

10% discount pentru orice mașină de ascuțit și ceaprăzuit, dacă le comandați împreună cu un fierăstrău.

10% discount pentru toate pânzele Wood-Mizer.

Dacă aveți un proiect din domeniul prelucrării lemnului, doriți să începeți o afacere nouă cu un fierăstrău sau să vă modernizați linia de producție lemnoasă existentă cu un echipament nou mai eficient, este momentul să comandați acum noul Dvs. fierăstrău Wood-Mizer. Transformați-vă planurile în realitate și – sărbătoriți împreună cu noi aniversarea de 10 ani!

Promoția este valabilă până în 30 iunie 2018, doar pentru plata în avans.

Sunați-ne pentru a obține o ofertă detaliată. Scrieți-ne pe email pentru a primi o broșură promoțională cu modelele și prețurile de fierăstraie.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Info utilaje - 0745707323
Email: aechert@woodmizer.ro

Gama promoționale

LT20

LT20
Un fierăstrău-panglică pentru o producție de cherestea fiabilă și la costuri reduse; caracteristici puternice și ușor de instalat.

LX100

LX100
Fierăstrăul-panglică LX100 este construit pentru utilizare în regim greu de lucru și continuu; prezintă multe inovații în ceea ce privește rezistența, eficiența, ușurința la utilizare și vizibilitatea operatorului.

LT15

LT15
Popular pentru calitate, capacități largi și prețul accesibil, acest fierăstrău-panglică le face pe toate – de la lucrări de bricolaj la debitare comercială.

LT10

LT10
Un fierăstrău-panglică la un preț accesibil pentru prelucrarea lemnului în volume mici, pentru susținerea afacerii dvs. sau bricolaj.LT20

LT70
Conceput pentru a îndeplini și a depăși cererile întreprinderilor moderne de debitare a lemnului cu producție ridicată.

LX100

LX450
O inovație cheie a fierăstrăului LX450 marca Wood-Mizer este pilonul principal rigid LX Frame al fierăstrăului, ce cuprinde panoul de control, motorul și capul fierăstrăului.

LT15

LT40
De construcție robustă pentru a rezista în condițiile solicitante de lucru, furnizând în același timp o producție consistentă de cherestea.

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Promoție