• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Tatăl unui dublu medaliat cu aur la olimpiadă ne vorbește despre fierăstrăul său industrial Wood-Mizer

11 iulie 2018

Tatăl unui dublu medaliat cu aur la olimpiadă ne vorbește despre fierăstrăul său industrial Wood-Mizer

Un producător de cherestea din Letonia își folosește fierăstrăul său industrial Wood-Mizer non-stop, într-un mod aproape similar cu programul de antrenament al fiului său - Maris Strombergs, o stea BMX și dublu medaliat cu aur la olimpiadă.

Guntars Stromberg a cumpărat un fierăstrău industrial Wood-Mizer (modelul LT300, cunoscut acum ca WM3500) acum 11 ani.

"Am văzut acest fierăstrău prima dată la o expoziție, iar ulterior am avut oportunitatea să îl urmăresc la lucru într-o companie de prelucrarea lemnului din apropiere", povestește Guntars. "De când l-am cumpărat acum 11 ani, a debitat lemn de mesteacăn 24 de ore / 7 zile pe săptămână, în câte trei schimburi de lucru. Uscăm cheresteaua noi înșine, iar apoi aceasta este exportată în China, Japonia și Anglia. Este o un fierăstrău extrem de fiabil! "

Orașul Valmera în care trăiește Guntars este cunoscut în toată Letonia pentru pista de antrenament BMX. Fiul lui Guntars, Maris Stromberg, s-a antrenat pe această pistă încă din copilărie și câștigat de două ori medalia de aur la proba olimpică, prima dată în Beijing în anul 2008, iar ulterior la olimpiada de la Londra din 2012.

În numeroasele interviuri acordate și pe website-ul său, Maris Strombergs menționează întotdeauna că realizările sale se datorează încurajării și susținerii primite din partea părinților săi. Guntars i-a permis lui Maris să înceapă pregătirea de la vârsta de șase ani, iar acesta a câștigat primul său campionat mondial la vârsta de doar nouă ani. De atunci, au călătorit în întreaga lume, astfel încât Maris a putut participa la concursuri și a continuat antrenamentul.

Porecla lui Maris în comunitatea sportivă BMX este "Mașina" ... așa că se pare că există două mașini în familie!
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri