• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

1 iunie 2018

Portocaliu, gri și negru — noile culori pentru toate echipamentele Wood-Mizer

Pentru a oferi un aspect distinct brandului diferitelor linii de produse și fixa cadrul viitoare dezvoltări, compania Wood-Mizer a standardizat toate culorile echipamentelor de prelucrarea lemnului la paleta de culori portocaliu, gri și negru. Echipamentul care a fost anterior oferit în alte culori va fi acum produs în noile culori.

Președintele și Directorul General al companiei Wood-Mizer, dl. Richard Vivers, a explicat, “Față de perioada din urmă cu cinci sau zece ani,  Wood-Mizer a dezvoltat puternic în present gama de produse și distribuția geografică a acestora. Clienții ne-au specificat de-a lungul timpului clar ce doresc, iar noi am depus toate eforturile să le oferim acele produse cu calitatea și serviciile pe care le așteptau din partea noastră.”

“Unul din cele mai captivante aspecte pentru mine de-a lungul carierei la Wood-Mizer a fost representat de diversitatea de persoane care utilizează produsele noastre, precum și multitudinea de activități comerciale în care sunt folosite.” afirmă dl. Vivers. “Iar acum, când produsele noastre vor fi observate în ateliere, pădure sau în mediul industrial – lumea va știi că sunt fabricate de Wood-Mizers!”

Cele mai recente produse Wood-Mizer:
- Echipamentul de debitare cu randament ridicat TITAN (Global);
- Mașinile de rindeluit/profilat (Global);
- Gama de fierăstraie LX cu șină dublă (Global);
- Despicătoarele de bușteni (SUA);
- Utilajele folosite la dezmembrarea paleților (SUA);
- Mașinile de tuns iarba rezidențiale (SUA);
- Gama de produse TOOLS ce cuprinde pânze circulare, pânze fierăstrău și cuțite de rindeluit (Europa).


Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri