• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Mașina de rindeluit/profilat de mare capacitate MP360 de la Wood-Mizer

11 octombrie 2018

Mașina de rindeluit/profilat de mare capacitate MP360 de la Wood-Mizer

Wood-Mizer a lansat mașina de rindeluit/profilat pe patru laturi MP360 — o mașină de producție ridicată și capacitate superioară, proiectată pentru ateliere mari. Astfel, beneficiind de capacități și randamente de producție net superioare față de mașina populară de rindeluit/profilat Wood-Mizer MP260, modelul MP360 rindeluiește și profilează scânduri și grinzi pe toate cele patru laturile dintr-o singură trecere, într-o varietate de produse finite rezultate.

Caracteristici de top MP360:
• Planificare și profilare pe 4-laturi dintr-o singură trecere.
• Capacitate mare de tăiere pe 4-laturi - 350 mm lățime x 160 mm înălțime.
• Capacități chiar mai mari de rindeluire/profilare pe 1-latură și 2-laturi.

“Mașina de rindeluit/profilat MP360 reprezintă într-adevăr visul oricărui prelucrător de lemn,” afirmă Robert Baginski, președintele Wood-Mizer Industries. “Prin combinarea unui fierăstrău Wood-Mizer cu mașina MP360, clienții noștri obțin controlul complet asupra întregului proces de prelucrare a lemnului, de la buștenii bruți, până la produsele finite.”

Mai mult, Wood-Mizer oferă un model avansat denumit MP365, dotat cu al cincilea ax de tăiere care se poate înclina până la 270 grade, în așa fel încât operatorul să poată adăuga un profil în plus pe orice latură, sau să poată atașa unelte de șlefuire sau periere, pentru a efectua finisarea finală pentru cheresteaua profilată pe 4 laturi.

Necesitând asamblare minimă, mașinile MP360 și MP365 sunt livrate clienților pe paleți. Wood-Mizer livrează de-asemenea cuțite de rindeluit și profiluri de frezat, precum și sisteme complete de extracție a rumegușului.

Reputația Wood-Mizer de producător mondial de fierăstraie cu bandă îngustă se extinde, pe măsură ce firma oferă acum o gamă mai largă de echipamente care pot transforma perfect buștenii în cherestea, iar ulterior, prin prelucrare, în produse finite din lemn.
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri