• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

De ce este bine să fie tăiați unii copaci — Swedish Homestead Series

24 octombrie 2018

De ce este bine să fie tăiați unii copaci — Swedish Homestead Series

Cum ar trebui să vă gospodăriți propria pădure? Simeon Fuchs discută beneficiile debitării anumitor copaci și propria sa filozofie de gospodărire a mediului, în raport cu opțiunea condamnabilă a abandonării acestuia.

Deținând peste 18 hectare de pădure densă, Simeon și familia sa au pe umeri o mare responsabilitate. Simeon și fratele său, un specialist arboricultor, realizează importanța ecologismului. Practicând buna gospodărire a propriei păduri, Simeon studiază frecvent pădurea și descoperă locurile în care copacii bătrâni au crescut atât de dens, încât copacii mai tineri, mai vibranți, nu mai au loc să se dezvolte – iar dacă totuși cresc, vor muri după doar câteva luni.

Pentru a rezolva această problemă, Simeon și fratele său au decis să taie copacii mai înalți care privau de soare copacii mai tineri. Imediat, copacii mai tineri au început să se dezvolte rapid, fiindu-le stimulat sistemul imunitar și dându-le astfel posibilitatea să trăiască mai mult. Copacii pe care Simeon i-a tăiat au devenit în cele din urmă îngrășământ pentru pădure și au ajutat atât speciile de plante, cât și de animale să crească și să se dezvolte. “Am avut ocazia să văd plante și flori crescând, pe care nu le-am văzut înainte,” explică Simeon.

În această serie video de la Swedish Homestead Simeon Fuchs explică modul în care o bună gospodărire a propriei păduri a influențat pozitiv natura și viața lor de la fermă.Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri