• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Cum se curăță o pădure și se produce în același timp lemn de foc

28 iunie 2018

Cum se curăță o pădure și se produce în același timp lemn de foc

Simeon Fuchs și fratele său - fermieri suedezi - ne împărtășesc modul cum își administrează propria pădure, ce principii stau la baza curățării pădurii și modul în care aceștia produc lemn de foc din buștenii de mesteacăn recoltați.

Simeon și fratele său sunt responsabili pentru utilizarea corectă a unui teren de pădure aparținând familiei în suprafață de 45 de acri. Munca lor asigură venitul familiei din vânzarea lemnului către producătorii de hârtie. În plus, cei doi frați produc lemn de foc pentru a-și păstra căminul cald pe durata iernii.

În această serie de videoclipuri, frații merg în pădure pentru a tăia copacii pentru producția de lemn de foc. Potrivit lui Simeon, cel mai bun lemn de foc este cel produs din mesteacănul  local, specie cu bușteni subțiri ce se sparg cu ușurință pe un despicător hidraulic. Lemnul de foc din mesteacăn arde bine și mult timp; acesta este un produs secundar important în procesul de administrare durabilă a pădurilor. Frații recoltează arborii subțiri de mesteacăn pentru a elibera spațiul pentru creșterea pinilor de la nivelul inferior al pădurii. În plus, sunt preocupați de creșterea biodiversității, inclusiv a insectelor, a căror prezență face pădurea mai sănătoasă.
Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Pagina de știri