• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Wood-Mizer TOOLS – Un brand în creștere pentru pânzele de prelucrare a lemnului

17 noiembrie 2016

Wood-Mizer TOOLS – Un brand în creștere pentru pânzele de prelucrare a lemnului

Beneficiaţi de toate pânzele de circulare, pânzele de fierăstraie cu cadru, cuțitele de rindeluit și pânzele de fierăstraie cu pânză lată direct de la Wood-Mizer.

Wood-Mizer a lansat o linie nouă de pânze pentru debitat lemnul - Wood-Mizer TOOLS. Cu peste 2.000 de articole disponibile, gama de produse acoperă aproape fiecare mărime și aplicație de fierăstraie necesară și  este extinsă permanent. Gama de produse este destinată să acopere nevoile de o specificitate înaltă ale clienților noștri, nu doar să furnizeze cele mai populare profiluri.

Avantajele Wood-Mizer TOOLS:

Calitatea - Unelte din oțel german și suedez de înaltă calitate.

Durabilitatea - Procesele de fabricație de calitate superioară furnizează o durabilitate ridicată, iar clienții recunosc obţinerea unui mai bun randament cu Wood-Mizer TOOLS.

Prețul - Un raport foarte convenabil performanță/cost. Wood-Mizer TOOLS au de obicei prețuri mai mari decât alternativele de calitate inferioară și mai mici decât brandurile premium.

Lame pentru circulare de retezat, spintecat și multilamă

Selecția noastră largă de pânze pentru circulare acoperă aproape fiecare aplicație de debitare a lemnului - pentru esențe tari și moi,  ude sau uscate, precum și pentru panouri și esențe tari tropicale. Pânzele noastre sunt acoperite cu un strat antiaderent, care le protejează împotriva acumulărilor pe suprafață. Pânzele noastre de culoare neagră, tratate pentru circulare multilamă oferă o durabilitate superioară și beneficiază de un strat de acoperire antifrecare, rezistent la praf și căldură.

„Compania noastră folosește pânzele circulare de la Wood-Mizer pentru spintecarea lemnului de esență moale. Am observat că, mulțumită acestor pânze, a scăzut consumul de energie, în timp ce calitatea produselor noastre a rămas ridicată. Structura rigidă a pânzei și carburile solide folosite la fabricarea acesteia asigură o tăietură mai precisă și generează mai puțin zgomot. Calitatea pânzelor circulare de la Wood-Mizer se menţine foarte bună, chiar și după mai multe ascuțiri. După ce am folosit aceste pânze în fiecare zi, putem spune că produsul este mult superior celor ale concurenței.” – Bartek Bek, Polonia.
 

Pânze de fierăstraie multilamă

Pânze de fierăstraie de spintecat

Pânze de fierăstraie de retezat

 

 


 

 

Pânze de fierăstraie cu cadru

Acum puteți obține pânzele pentru fierăstraie cu cadru de la Wood-Mizer! Comandați în funcție de lungimea, lățimea și grosimea necesare și puteți alege între trei materiale diferite, în funcție de cerințele dumneavoastră de tăiere.

• Oțel normal pentru debitarea esențelor moi.

• Placate cu crom pentru debitarea esențelor tari.

• Cu vârfuri de stelit pentru debitarea lemnului de esență tare cu un maxim de eficiență.

Lungimi speciale disponibile la cerere.

Cuțite de rindeluit

Wood-Mizer TOOLS oferă cuțite de rindeluit, cuțite cu spatele crestat și cuțite cu vârfuri din tungsten în funcție de nevoile și aplicațiile dvs. Cereți catalogul complet pentru lista întreagă de mărimi și aplicații.

Pânze pentru fierăstraie-panglică cu pânză lată
De acum Wood-Mizer nu mai este doar un furnizor de pânze înguste, ci și furnizor de pânze de înaltă calitate pentru fierăstraie-panglică cu pânză lată. În funcție de cerințele dvs. specifice, le puteți comanda după lungime, lățime (70 mm – 150 mm) și grosime (0.9 mm – 1.3 mm).


Tipuri de pânze pentru fierăstraie-panglică cu pânză lată:

• Dinte cu arc – Dinți de pânză căliți prin inducție normală, cu o configurație normală a ceaprazului.

• Dinte conic - Fiecare dinte este mărit pentru a crea o tăietură mai largă.

• Cu vârf din stelit pentru o producție ridicată în cazul lemnului de esență tare și esențele tari tropicale.

Wood-Mizer TOOLS – Un brand în creștere pentru pânzele de prelucrare a lemnului

Indiferent de tipul de mașină pe care îl aveți sau de tipul de lemn pe care îl debitați, puteți acum să vă procurați toate pânzele de circulare, pânzele de fierăstraie cu cadru, cuțitele de rindeluit și pânzele de fierăstraie cu pânză lată direct de la Wood-Mizer!

Wood-Mizer TOOLS sunt deja utilizate de clienții noștri de peste tot în Europa, Africa și America de Nord. Verificați împreună cu reprezentantul dvs. local Wood-Mizer lista de preţuri, pentru a le compara cu prețurile pe care le plătiţi furnizorului dvs. actual, iar cu această ocazie încercați câteva pânze de la Wood-Mizer TOOLS!

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Jacob Mooney
PR Coordinator

Jacob Mooney
Contactează-mă

Pagina de știri     Știri

   Blog  


Conectare online