• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Participați în concursul Wood-Mizer și făceți-vă proiectul cunoscut peste tot în Europa

1 ianuarie 2017

Participați în concursul Wood-Mizer și făceți-vă proiectul cunoscut peste tot în Europa

Concursul „Proiectul meu 2017” anunțat pentru operatorii de fierăstraie-panglică care au realizat lucruri interesante din lemn.

În anul 2017, Wood-Mizer organizează un concurs pentru proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer care au construit proiecte cu propria cherestea. Cele mai bune proiecte vor primi premii speciale.

Aceasta este a doua ediție a concursului. Wood-Mizer a lansat pentru prima dată concursul acum doi ani și au fost înscrise peste 40 de proiecte interesante din 11 țări. Concursul este dedicat recunoașterii proprietarilor de fierăstraie-panglică care construiesc proiecte cu lemnul tăiat de ei înșiși. Puteți vedea varietatea de lucruri pe care le-au realizat cu propria cherestea și pe care le-au înscris în concursul din anul 2015 aici. Poate vă inspiră idei noi pentru proiecte proprii viitoare!

Dacă ați realizat un proiect din cherestea tăiată cu propriul fierăstrău-panglică de la Wood-Mizer, este ușor să intrați în concurs. Pur și simplu completați formularul online de la pagină, încărcați câteva fotografii bine realizate și ați terminat!

Perioada de înscriere în concurs începe pe 1 ianuarie și se încheie pe 29 septembrie 2017. În noiembrie 2017, Wood-Mizer va selecta cele mai bune proiecte și va acorda premiile! Se vor acorda 3 premii în fiecare dintre cele 3 categorii: CLĂDIRI, MOBILIER și ALTE PROIECTE. Premiile includ placa câștigătorului, ceas, replică în miniatură fierăstrău-panglică Wood-Mizer și credit pentru achiziționarea de produse Wood-Mizer.

DESCHIDERE PERIOADĂ DE ÎNSCRIERI       01/01/2017
TERMEN-LIMITĂ ÎNSCRIERI                         29/09/2017
ANUNȚAREA CÂȘTIGĂTORILOR                  noiembrie 2017


Pentru mai multe informații, înscrierea în concurs sau vizualizarea proiectelor înscrise de alți dulgheri și tâmplari, vizitați www.woodmizer-europe.com. Pentru orice întrebări legate de concurs, scrieți-ne la adresa de e-mail jmooney@woodmizer.pl

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Jacob Mooney
PR Coordinator

Jacob Mooney
Contactează-mă

Pagina de știri     Știri

   Blog  


Conectare online