• Image 1
    Image 2
    Image 3
    Image 4
    Image 5
    Image 6

Știri

Târgul expoDESIGNwood, Brașov, 30 martie - 1 aprilie 2017

La târgul expoDESIGNwood, Wood-Mizer va prezenta echipamente de prelucrare a lemnului destinate firmelor mici și mijlocii.

Participați în concursul Wood-Mizer și făceți-vă proiectul...

Concursul „Proiectul meu 2017” anunțat pentru operatorii de fierăstraie-panglică care au realizat lucruri interesante din lemn.

În curând! Wood-Mizer va prezenta o linie nouă de...

La începutul anului 2017 Wood-Mizer planifică să lanseze o linie nouă de echipamente industriale pentru debitarea lemnului care poartă denumirea de TITAN.

Wood-Mizer TOOLS – Un brand în creștere pentru pânzele de...

Beneficiaţi de toate pânzele de circulare, pânzele de fierăstraie cu cadru, cuțitele de rindeluit și pânzele de fierăstraie cu pânză lată direct de la Wood-Mizer.

Wood-Mizer: Ziua Clientului la Șura Mică

Wood-Mizer a creat o tradiție în ultimii ani din organizarea unei întâlniri anuale la sediul firmei din Șura Mică, județul Sibiu, cu clienții și potențialii clienți ai...

Wood-Mizer Ziua Clientului, 14 Octombrie 2016, Șura Mică

Ziua Clientului Wood-Mizer in data de 14 Octombrie 2016 începând cu ora 11:00, la sediul nostru din Șura Mică, strada Fabricii nr. 6.

Romexpo, București, 14-18 septembrie 2016

Wood-Mizer va fi prezent la cel mai important târg din industria mobilei din România, pentru a prezenta trei soluții tehnice de tăiere eficientă a lemnului pentru...

Gaterul LX100 – un NOU gater economic pentru utilizare intensă

Gaterul LX100 aduce noi inovații în materie de rezistență, eficiență, ușurință în exploatare, vizibilitatea operatorului.

Arca lui Noe, construitã în mãrime naturalã, într-un parc american...

Replica după Arca lui Noe a devenit cea mai mare construcție cu cadru din cherestea, realizată cu tehnologii moderne de prelucrare a lemnului.

EXPOWOOD, Brașov, 20-23 aprilie 2016

Noul fierăstrău-panglică LX100 într-o nouă locație de prezentare.

Bine ați venit

Aici veți afla cum proprietarii de fierăstraie-panglică Wood-Mizer din întreaga lume dezvoltă în mod activ economiile locale printr-o procesare mai sustenabilă și mai profitabilă a lemnului.

Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre Wood-Mizer sau despre oricare dinte aceste articole.

Jacob Mooney
PR Coordinator

Jacob Mooney
Contactează-mă

Pagina de știri     Știri

   Blog  


Conectare online